FamiliedagLandingsside

 

Familielørdag 11. mai

Lørdag 11. mai sparker vi i gang feriesesongen på Tellnes Næringspark 7 i Fjell. Da inviterer vi til stor familiedag! Vi har godt utvalg av bobiler og campingvogner og ønsker alle velkommen til en hyggelig caravandag hos Ferda Bergen!

Denne helgen sparker vi i Ferda Bergen i gang feriesesongen med stor familiedag i Fjell. Vi serverer isbjørn-is og kaffe, og alle som er innom i løpet av dagen får et gratis lodd. Premiene får du se når du kommer! Vi holder åpnet fra kl. 11 til kl. 16.

- Vi har ferieklare bobiler og campingvogner i mange varianter, sier Edmund Henden, daglig leder i Ferda Bergen

- Vi gleder oss enormt til å ta imot både små og store og vise dem våre modeller av bobiler og campingvogner. Derfor slår vi på stortromma med familiedag lørdag 11. mai og gir opptil 50% på varer i butikken. Vi har også ukens bruktbil-kupp å by på. Vi skal sørge for en fantastisk god stemning på lørdag, lover Edmund Henden. Så her er det bare å ta med seg hele familien og være med på familiedagen hos oss.

 Trygg handel og god service

Ferda Bergen er en av 10 forhandlere i Ferda Gruppen og er medlem i Norsk CaravanBransjeforbund. Dette gir deg som kunde en trygg handel og god service!

Ferda handler om å dra på ferd. Reise ut på tur og vite at du kan endre kurs når du selv vil!

 Velkommen !