sunlight-tschugg-alkoven-family-1105-1.jpg
Tettere på opplevelsene

Vi har skiftet navn til Ferda

Sørlandets Caravansenter, Bobilnord, Skorpen og Myren Bil og Hjulet CaravanSenter går nå inn i samme kjede. Sammen planlegger vi å bli Nordens ledende forhandlerkjede av bobiler og campingvogner.

 

Bakgrunnen for at vi gjør dette er ikke for å bli så store som mulig, men for å skape en kjede som sørger for at det å eie en bobil eller campingvogn skal bli like problemfritt som å eie en privatbil. Kunder skal bli mottatt som husets kunde, uansett hvor i landet de stikker innom. Bedre service og større valgfrihet er veldig viktig i denne satsingen.

 

Derfor har vi også gjort noen endringer som passer til denne målsettingen – vi har skiftet navn til:

Ferda-logo-RGB-BLUE.png

Vi mener dette navnet passer godt, for Ferda handler om å dra ut på ferd. Det å reise ut på tur, og vite at du kan endre kurs når du vil. Når målet ikke bare er å komme seg til en destinasjon, men at reisen i seg selv er en opplevelse. Følelsen av å begi seg ut og vite at veien blir til mens du kjører. 

Med landets ledende utvalg av feriehjem på hjul, og kunnskap om og lidenskap for faget, skal vi gi kundene våre frihet og trygghet til å ferdes hvor de ønsker. Ferda skal rett og slett bli en ny landsdekkende kjede som skal lede an og endre bransjen.